ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe data de 10 septembrie albia râului Bâc va fi curățată

08:52 | 17.08.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 17 aug. /MOLDPRES/. Consilierul primarului Chișinăului, Tudor Gârbu, a declarat astăzi, în  ședința on-line a serviciilor municipalității că albia râului Bâc va fi curățată în totalitate la data de 10 septembrie, transmite MOLDPRES.

Potrivit lui Gârbu, în prezent se curăță al doilea tronson al albiei Bâcului, între străzile Petru Rareș și Mihai Viteazul. La curățarea acestui segment al albiei râului au fost antrenate patru buldozere, un escavator și șase basculante. "Pe acest tronson albia nu a fost betonată și există mult mâl, din acest motiv, antreprenorul întâmpină mai multe greutăți", a specificat oficialul.

Gârbu s-a arătat optimist asupra faptului că lucrările de curățare se vor executa în termen și că la 10 septembrie, albia râului Bâc va fi curățată.
 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!