ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Chișinău va avea loc „Moldova Business Week -2020”

11:24 | 24.09.2020 Categorie: Economie

Chişinău, 24 sep. /MOLDPRES/. În perioada 19-21 noiembrie, la Chișinău se va desfășura evenimentul „Moldova Business Week -2020”, prin care se urmărește promovarea imaginii țării, precum și stimularea atragerii investițiilor, promovarea exporturilor, promovarea turismului și aducerea în prim-plan a politicilor, reformelor și oportunităților oferite mediului de afaceri de către Guvernul Republicii Moldova. O dispoziție în acest sens a Executivului urmează să fie publicată în Monitorul Oficial de vineri, 25 septembrie, transmite MOLDPRES.

Conform documentului, pentru derularea evenimentului se va institui un Comitet organizatoric, prezidat de Rodica Verbeniuc, director general al Agenției de Investiții.

Comitetul organizatoric „Moldova Business Week -2020”, în termen proxim, va aproba conceptul și agenda evenimentului.

Cheltuielile pentru organizarea „Moldova Business Week - 2020” vor fi acoperite din contul Agenției de Investiții, precum și din mijloacele atrase de la partenerii de dezvoltare și din sponsorizări.

Moldova Business Week este cel mai important eveniment în domeniul afacerilor din țară, organizat la Chișinău, începând cu anul 2014.

Sursă: www.monitorul.md

img20007610

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!