ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a operat noi remanieri de cadre

17:10 | 05.11.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Membrii Cabinetului de miniștri, întruniți astăzi în ședință, au acceptat numirea lui Oleg Ţulea în funcția de ambasador extraordinar şi plenipotențiar al Republicii Moldova în Ungaria, transmite MOLDPRES.

În context, prim-ministrul Ion Chicu i-a mulțumit lui Oleg Ţulea pentru activitatea de ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene şi a solicitat ca până la plecarea la Budapesta să țină sub control organizarea turului doi de alegeri prezidențiale în birourile electorale de peste hotare. 

Tot astăzi, Executivul a aprobat candidatura lui Vladimir Ceban în postul de șef al Oficiului teritorial Soroca al Cancelariei de Stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu.

foto: tribuna.md

img20008774

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!