ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Veronica Drăgălin a fost numită în funcția de șef al Procuraturii Anticorupție

18:16 | 15.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 15 iun. /MOLDPRES/. Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a semnat astăzi ordinul prin care a dispus numirea Veronicăi Drăgălin în funcția de șef al Procuraturii Anticorupție, comunică MOLDPRES.

Procurorul responsabil de comunicare al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec a menționat pentru MOLDPRES că Drăgălin va prelua funcția începând cu data de 1 august.

“Veronica Drăgălin a înaintat o cerere prin care a solicitat numirea sa în funcție începând cu data de 1 august, ținând cont de faptul ca urmează să își termine anumite activități ce țin de funcția deținută pentru moment”, a precizat sursa citată.

Veronica Drăgălin este câștigătoarea concursului pentru funcția de Procuror-șef al Procuraturii Anticorupție. Decizia a fost luată de membrii Consiliul Superior al Procurorilor  la începutul lunii mai, după ce a examinat patru candidaturi pentru acest post.

img22004504

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!