ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu a avut o discuție cu mai mulți reprezentanți ai sectorului agrar despre Adunarea „Moldova Europeană” din 21 mai

21:03 | 03.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 mai /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu s-a întâlnit astăzi cu mai mulți agricultori și fermieri cu care a discutat despre situația din sectorul agrar și posibilitățile de dezvoltare. Șefa statului a menționat că, pentru dezvoltarea acestui sector, avem nevoie de mai multe investiții şi tipuri de finanțare, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

În cadrul discuției s-a menționat că Uniunea Europeană este  principalul nostru partener economic și că majoritatea produselor noastre agricole merg pe piața europeană. În context, președintele Maia Sandu a remarcat că datorită sprijinului UE vom continua să ne modernizăm agricultura, să dezvoltăm industria de prelucrare și să creștem calitatea produselor noastre. 

Reprezentanții domeniului agrar prezenți la discuție au confirmat prezența, în data de 21 mai, la Adunarea „Moldova Europeană”, pentru a spune clar că locul nostru este în Uniunea Europeană.

Foto: Președinție

img23003543

img23003543

img23003543

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!