ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a avut o întrevedere cu reprezentanții comunității ucrainenilor din R. Moldova

20:58 | 16.08.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 aug. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a avut o discuție cu mai mulți membri ai comunității ucrainenilor din Republica Moldova, în preajma zilei de 24 august, când Ucraina sărbătorește Ziua Independenței, a comunicat pentru MOLDPRES Serviciul prezidențial de presă.

Șefa statului și-a exprimat solidaritatea față de țara vecină și angajamentul ferm în condamnarea războiului și a atrocităților comise de Rusia. Din primele zile ale războiului, Moldova a fost alături de poporul ucrainean și va continua să meargă alături de Ucraina pe cale integrării europene. 

Cei prezenți la întrevedere au mulțumit președintelui pentru deschidere și pentru tot sprijinul acordat de R. Moldova ucrainenilor care au fost nevoiți să-și părăsească casele și patria din cauza invaziei Ucrainei de către Rusia. 

Foto: Președinție

img23006502

img23006502

img23006502

img23006502

img23006502

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!