ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tatiana Molcean a fost rechemată din funcția de Reprezentant Permanent al R. Moldova pe lângă Oficiul ONU

10:10 | 05.09.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 5 sep. /MOLDPRES/. Decretul privind rechemarea Tatianei Molcean din funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Confederația Elvețiană, Reprezentant Permanent al Moldovei pe lângă Oficiul ONU la Geneva și de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Moldovei în Principatul Liechtenstein a fost publicat în Monitorul Oficial, comunică MOLDPRES.

Prezentul decret a intrat în vigoare la 1 septembrie 2023.

Tatiana Molcean a fost rechemată din funcția de Reprezentant Permanent al R. Moldova pe lângă Oficiul ONU de la Geneva, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Moldovei în Confederația Elvețiană și prin cumul în Principatul Liechtenstein, în legătură cu trecerea la un alt loc de muncă. Pe 26 iulie curent, Ministerul de Externe anunța că Molcean a fost numită în funcția de Secretar Executiv al Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite (UNECE).

Sursa: monitorul.gov.md

img23006943

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!