ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Din 24 septembrie, TAROM introduce mai multe zboruri București - Chișinău

14:46 | 14.09.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 14 sep. /MOLDPRES/. Din 24 septembrie curent, compania aeriană din România, TAROM, introduce mai multe zboruri pe relația București-Chișinău. Prețurile pentru un bilet încep de la 85 de euro. Anunțul a fost făcut astăzi de operatorul aerian, transmite MOLDPRES.

Compania va opera zboruri suplimentare în fiecare weekend, ajungând la 21 de zboruri pe săptămână dus-întors.

„Compania TAROM a decis să vină în întâmpinarea creșterii de trafic pe relația Chișinău-București, prin suplimentarea zborurilor. Modificările în programul de zbor încep din 24 septembrie, dar pasagerii pot începe să achiziționeze bilete, inclusiv pentru frecvențele suplimentare începând de astăzi", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, prețurile pentru un bilet către sau dinspre Chișinău încep de la 85 de euro/segment cu transportul unui bagaj de cală de 23 de kg și a unui bagaj de mână de 8 kg, gratis. Toate taxele sunt incluse și, suplimentar, TAROM oferă serviciul de check-in gratuit.

TAROM asigură conexiuni flexibile pentru pasagerii din Republica Moldova care pot ajunge, prin Aeroportul Otopeni din București la 20 de destinații externe, dintre care cinci în Orientul Mijlociu.

În ultima perioadă, mai multe companii aeriene au anunțat că lansează sau noi zboruri din Chișinău. Astfel, Air Baltic, una dintre cele mai mari companii low-cost din Europa, a comunicat că va lansa cursa Chișinău - Riga, începând cu anul 2024. Și compania Aegean Airlines va opera din noiembrie curent cursa Chișinău - Atena, cu câte două zboruri săptămânale. Totodată, la începutul lunii august, companiile Southwind Airlines, Israir și Azerbaidjan Airlines - AZAL au anunțat inițierea unor noi curse directe spre Chișinău.

Foto: atr-aircraft.com

img23007212

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!