ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul R. Moldova a obţinut mai multe mențiuni de onoare la Olimpiada Internațională la Limba engleză

13:05 | 17.09.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 17 sep. /MOLDPRES/. Lotul olimpic național al Republicii Moldova a obținut trei mențiuni de onoare la probele individuale și locul 4 la concursul de proiecte, în cadrul Olimpiadei Internaționale la Limba engleză. Olimpiada se află la prima ediție și se desfășoară la București, România, în perioada 10 – 17 septembrie, transmite MOLDPRES

Mențiunile de onoare, la nivelul C1, în cadrul probelor individuale, au fost obținute de Paula Ghicov, elevă la Liceul de Limbi Moderne şi Management din Chișinău, Laura Vasilachi, elevă la Liceul de Creativitate şi Inventică „Prometeu-Prim” din Chișinău și Cătălina Miron, elevă la Liceul Teoretic „Ion Inculeț” din Vorniceni, Strășeni.

Totodată, în cadrul probei pe echipe, unde elevii au realizat un proiect multimedia în baza cărții scrise de Markus Zusak - „Hoțul de Cărți”, lotul olimpic național s-a clasat pe locul 4, obținând mențiune de onoare.

La prima ediție a Olimpiadei Internaționale de Limba engleză au participat 57 de elevi din șapte țări. Lotul olimpic național al Republicii Moldova a fost compus din cinci elevi, doi profesori și un reprezentant al Ministerului Educației și Cercetării.

Foto: MEC

img23007267

img23007267

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!