ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean a avut o întrevedere cu deputați din Adunarea Populară a UTA Găgăuzia

13:02 | 20.09.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 20 sep. /MOLDPRES/. Premierul Dorin Recean a avut o întrevedere cu nouă deputați din Adunarea Populară a UTA Găgăuzia. Informația a fost confirmată astăzi de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, care a precizat că la întâlnire „s-a discutat despre sincronizarea unei agende comune vizând promovarea bunăstării comunității în regiune”, transmite MOLDPRES. 

„Aici aș vrea să confirm, într-adevăr a fost o întâlnire recentă a premierului Dorin Recean cu nouă reprezentanți a Adunării Populare din UTA Găgăuzia, în care s-a vorbit despre sincronizarea unei agende comune vizând promovarea bunăstării comunității în regiune”, a afirmat Daniel Vodă.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a adăugat că „premierul Recean și deputații Adunării Populare au conchis că respectarea legii este fundamentală și că integritatea aleșilor locali se află în centrul unei guvernări transparente și responsabile”. 

img23007358

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!