ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu, decorat de președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy

09:55 | 29.09.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 sep. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a fost decorat de către președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, cu Ordinul „Prințul Iaroslav cel Înțelept”. Distincția a fost înmânată ieri de către președintele Radei Supreme de la Kyiv, Ruslan Stefanchuk, la Conferința Europeană a Președinților de Parlament din statele membre ale Consiliului Europei, desfășurată la Dublin, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Distincția a fost acordată pentru contribuție semnificativă la consolidarea cooperării interstatale și în semn de apreciere pentru sprijinirea suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei. „Republica Moldova va continua să fie alături de vecinii și prietenii noștri din Ucraina pentru că victoria Ucrainei este victoria lumii libere”, a menționat președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Foto: Parlament

img23007612

img23007612

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!