ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Alegătorii din Chițcani, Cremenciug, Gîsca, Merenești și Zahorna vor vota în satele Copanca şi Fârlădeni, Căuşeni

13:46 | 13.10.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 13 oct. /MOLDPRES/. Guvernul a anunţat astăzi că, în contextul desfășurării la data de 5 noiembrie 2023 a alegerilor locale generale, locuitorilor din satele Chițcani, Cremenciug, Gîsca, Merenești și Zahorna din raionul Căușeni (aflate temporar în afara controlului autorităților constituționale) le-a fost oferită posibilitatea de a-și exercita dreptul la vot la secțiile de votare amplasate în perimetrul controlat de autoritățile competente ale Republicii Moldova, transmite MOLDPRES.

Astfel, alegătorii domiciliați în localitățile menționate pot participa la alegerea consilierilor în Consiliul raional Căuşeni, prezentându-se la următoarele secții de votare: alegătorii din comuna Chițcani (din componența căreia fac parte localitățile Chițcani, Merenești și Zahorna) şi satul Cremenciug, la secția de votare nr. 10/22, satul Copanca, Gimnaziul ,,Vasile Alecsandri”; la secția de votare nr. 10/23, satul Copanca, Gimnaziul ,,Prometeu”; alegătorii din satul Gîsca – la secția de votare nr. 10/26, satul Fârlădeni, Liceul teoretic „Mihail Sadoveanu”.

Detaliile procesului de vot în aceste localităţi sunt incluse în Hotărârea Comisiei Electorale Centrale nr. 1390 din 6 octombrie 2023.

Foto: CEC

img23008033

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!