ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Satul European Expres: Două proiecte de modernizare a infrastructurii locale din raionul Sângerei au fost finalizate

10:21 | 17.10.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 17 oct. /MOLDPRES/. În cadrul Programului Național "Satul European Expres" au fost finalizate lucrările de renovare a Casei de Cultură din comuna Coșcodeni, raionul Sângerei. Lucrările au costat circa 400 mii de lei (21 de mii de euro), bani oferiți din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională Locală (FNDRL), informează MOLDPRES

Potrivit Oficiului Național de Dezvoltare Regională și Locală, unul dintre obiective a fost restaurarea în întregime a fațadei clădirii, de care vor beneficia peste 2500 de locuitori ai comunei.

Totodată, în jur de 1200 de locuitori ai satului Ciuciuieni din același raion au beneficiat de modernizarea sistemului de iluminat public.

În cadrul Programului Național "Satul European Expres” au fost aprobate spre finanțare 399 de proiecte, iar 25 dintre acestea au fost finalizate.

Foto: FNDRL

img23008117

img23008117

img23008117

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!