ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Finanțelor beneficiază de asistență tehnică din partea Trezoreriei de Stat a SUA

15:42 | 17.10.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 17 oct. /MOLDPRES/. În perioada 16 - 20 octombrie curent, Ministerul Finanțelor găzduiește delegația Trezoreriei Statelor Unite ale Americii, condusă de Stacy Johnson. Vizita se desfășoară în contextul lansării misiunii de asistență tehnică, a cărui obiectiv vizează consolidarea capacităților operaționale a Trezoreriei de Stat din cadrul Ministerului Finanțelor, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Finanțelor, misiunea pune accent pe procesul de consiliere, experții urmând să ofere recomandări pentru implementare a celor mai bune practici internaționale în vederea asigurării sustenabilității reformelor bugetare demarate de minister.

Pe parcursul săptămânii, reprezentanții Trezoreriei de Stat a SUA urmează să poarte discuții atât cu ministrul Finanțelor, Petru Rotaru, cât și cu conducătorii subdiviziunilor responsabile de sistemul trezorerial și bugetar din cadrul ministerului și instituțiilor subordonate.

Foto: Ministerul Finanțelor

img23008137

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!