ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai mulți artiști din țară au fost decorați cu titlul onorific „Artist al Poporului”

09:43 | 19.10.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 19 oct. /MOLDPRES/. Mai mulți artiști din țară au fost decorați cu titlul onorific „Artist al Poporului”. Decretul privind conferirea distincțiilor a fost publicat în Monitorul Oficial, comunică MOLDPRES.

Potrivit documentului, Președintele  Republicii  Moldova, Maia Sandu, decretează: pentru activitate prodigioasă în domeniul culturii, succese remarcabile în activitatea de creaţie și înaltă măiestrie profesională, precum și pentru contribuție substanțială la păstrarea și dezvoltarea valorilor spirituale ale neamului și promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare, se conferă titlul onorific „Artist al Poporului”: Alexandrei Conunova – violonistă, Patriciei Kopacinskaia - violonistă și Alinei Nanu - solistă de balet.

Sursa: monitorul.gov.md

img23008194

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!