ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

MAEIE a emis o alertă de călătorie în Orientul Mijlociu

14:26 | 20.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a emis în după amiaza zilei de astăzi o alertă de călătorie în țările din Orientul Mijlociu, comunică MOLDPRES.

„Având în vedere situația de insecuritate din Orientul Mijlociu, generată de războiul din Israel, care este însoțită de multiple proteste și revolte sociale în țările din regiune, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene recomandă cetățenilor Republicii Moldova care se află sau planifică să călătorească în regiune, în special în țări ca Liban și Iordania, să exercite prudență sporită. Se recomandă informarea constantă, din surse locale, în legătură cu situația de securitate și conformarea atentă la indicațiile forțelor de ordine”, se spune în comunicatul MAEIE.

De asemenea, diplomația de la Chișinău anunță că cetățenii Republicii Moldova care se află în Orientul Mijlociu și au necesitatea de a fi consultați pe probleme consulare, sunt îndemnați să contacteze Ambasada Republicii Moldova în Republica Turcia: ankara@mfa.gov.md și la telefonul +905416872104, în regim 24/7.

Foto simbol

img23008271

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!