ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O motocicletă s-a tamponat cu o mașină de patrulare a INSP. Două persoane au decedat

14:01 | 21.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 21 oct. /MOLDPRES/. O motocicletă s-a tamponat cu o mașină de patrulare care aparține Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP). În urma impactului, conducătorul motocicletei și pasagerul său au decedat la fața locului, transmite MOLDPRES. 

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 12:30, la intersecția bulevardului Dacia din capitală cu drumul de ieșire de pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău

Conform informațiilor preliminare, o motocicletă care se deplasa pe bd. Dacia s-a tamponat cu o mașină de patrulare care aparține INSP. 

La locul accidentului s-a deplasat conducerea INSP, șeful Direcției de Poliție din capitală și procurorul de serviciu, pentru a stabili toate circumstanțele.

Conducerea IGP a dispus inițierea de urgență a unei anchete de serviciu pentru examinarea complexă a acțiunilor polițiștilor.

Un alt accident grav s-a produs în seara zilei de vineri, 20 octombrie, în localitatea Bahmut din Călărași. Patru persoane, inclusiv un copil, toți membri ai unei familii, au decedat, după ce o mașină a accidentat o căruță. La volanul automobilului se afla un procuror.

Foto: IGP

img23008288

img23008288

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!