ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

22 de site-uri vor fi blocate de SIS

12:47 | 24.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 24 oct. /MOLDPRES/. Lista surselor cu conținut online care alterează, în condiţiile stării de urgenţă, conţinutul informaţiilor difuzate în spaţiul public va fi completată cu încă 22 de site-uri. Un ordin în acest sens a fost semnat astăzi de conducerea SIS, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al SIS, ordinul ce conţine indicații cu caracter obligatoriu a fost transmis furnizorilor de rețea și/sau servicii de comunicații electronice, pentru a bloca imediat, în condițiile prevederilor Dispoziţiei nr.1/2022, accesul utilizatorilor din Republica Moldova la sursele menționate.

Astfel, în listă au fost incluse site-urile: https://ltv.ru; https://ntv.ru; https://rt.com; https://russian.rt.com; https://tvzvezda.ru; https://radiozvezda.ru; https://tvc.ru; https://ren.tv; https://mirtv.ru; https://mir24.tv; https://vgtrk.ru; https://vgtrk.com; https://tsargrad.tv; https://rtr-planeta.com; https://5-tv.ru; https://vesti.ru; https://spastv.ru; https://radiovesti.ru; https://radiomayak.ru; https://smotrim.ru; https://m24.ru; https://360tv.ru.

img23008353

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!