ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din nordul țării a fost reținut de CNA pentru coruperea unui polițist

10:47 | 25.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 25 oct. /MOLDPRES/. Un bărbat din nordul țării a fost reținut în flagrant de ofițerii CNA pentru coruperea unui ofițer de poliție. Cazul a fost denunțat de omul legii, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, denunțul a fost depus pe 24 octombrie de către un ofițer al Direcției Investigații Nord a INI care a informat că o persoană, în privința căreia erau la examinare materiale pe faptul comiterii infracțiunii de trafic de droguri, a propus polițistului 1000 de euro pentru soluționarea favorabilă a cazului.

În baza denunțului, a fost inițiată o cauză penală și a fost documentată transmiterea și primirea sumei de 1000 de euro, soldată cu reținerea în flagrant a persoanei.

În prezent, bănuitul se află în izolator, fiind reținut pentru 72 de ore.

Foto: CNA

img23008383

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!