ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Până la ora 14:00, în postul Vamal Sculeni, partea română, nu vor fi admise spre control camioanele cu marfă

11:55 | 25.10.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 25 oct. /MOLDPRES/. În postul Vamal Sculeni, partea română, nu vor fi admise spre control vamal camioanele cu marfă întrucât sunt desfășurate lucrări de reabilitare a pistelor. Autoritatea Vamală din România a anunțat că restricția este valabilă astăzi, până la ora 14:00, transmite MOLDPRES.

Astfel, în punctul vamal Sculeni (MDA) și pe drumul de acces între cele două posturi Sculeni (MDA) și Sculeni (ROU) staționează camioane, care sunt deja perfectate și așteaptă să treacă spre control la partea română, iar funcționarii vamali din Republica Moldova sunt în imposibilitate să ofere liberul de vamă pentru alte camioane, deoarece acestea fizic nu au unde trece.

În acest context, Serviciul Vamal recomandă transportatorilor, care intenționează să traverseze prin postul vamal Sculeni, să opteze pentru alte puncte vamale.

Foto: Serviciul Vamal

img23008387

img23008387

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!