ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ofițerii și procurorii anticorupție efectuează percheziții într-un dosar de finanțare ilegală a unor formațiuni politice

11:24 | 26.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 26 oct. /MOLDPRES/. Ofițerii și procurorii anticorupție efectuează astăzi percheziții în mai multe locații din țară într-un dosar de finanțare ilegală a unor formațiuni politice, informează MOLDPRES.

Informația a fost confirmată pentru agenție de purtătorul de cuvânt al Centrului Național Anticorupție (CNA), Angela Starinschi.

Sursa citată a precizat că acțiunile de urmărire penală sunt desfășurate de ofițerii CNA, în comun cu Procuratura Anticorupție și Inspectoratul General de Poliție. „Cu detalii vom reveni după finalizarea acestora”, a spus Angela Starinschi.

Forțele de ordine nu au precizat deocamdată care ar fi formațiunile politice vizate în dosar. 

img23008433

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!