ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În ziua alegerilor, ASP va asigura înregistrarea la reședința temporară a studenților și elevilor cu drept de vot

11:39 | 04.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 4 nov. /MOLDPRES/. În ziua desfășurării alegerilor locale generale, centrele multifuncționale ale Agenției Servicii Publice (ASP) vor asigura înregistrarea la reședința temporară a studenților și elevilor cu drept de vot înmatriculați la instituțiile de învățământ în localitatea respectivă, informează MOLDPRES. 

Potrivit Agenției Servicii Publice, în cazul studenților se vor prezenta: buletinul de identitate al cetățeanului Republicii Moldova; contractul de locațiune între beneficiarul de loc în cămin şi locator.

Totodată, în cazul elevilor se vor prezenta: buletinul de identitate al cetățeanului Republicii Moldova; copia deciziei instituţiei de învăţământ în a cărei gestiune se află căminul; ordinul privind repartizarea spaţiului locativ.

Mâine, în țara noastră se vor desfășura alegeri locale generale. În cadrul scrutinului vor fi aleși 898 de primari și 11 058 de consilieri locali, dintre care 9 972 sătești (comunali), orășenești și 1 086 raionali/municipali.

img23008787

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!