ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii au anunțat Cod galben de instabilitate atmosferică

14:22 | 04.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 4 nov. /MOLDPRES/. Meteorologii au anunțat pentru astăzi Cod galben de instabilitate atmosferică valabil pe întreg teritoriul țării, în intervalul orelor 14:00-24:00, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în această perioadă, se prevăd descărcări electrice, ploi de scurtă durată, în unele locuri averse puternice, cu cantități de apă între 15 și 45 de litri pe metru pătrat.

De asemenea, în acest interval de timp, meteorologii au prognozat grindină. Vântul va sufla în rafale de până la 17-22 metri pe secundă.

În cazul Codului Galben condiţiile vremii sunt potenţial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate sunt obişnuite pentru teritoriul ţării, însă temporar pot deveni periculoase pentru anumite activităţi socio-economice.

 

img23008791

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!