ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fostul șef de stat Igor Dodon ar urma să ocupe funcția de consilier în CMC

14:48 | 06.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 6 nov. /MOLDPRES/. Fostul șef de stat Igor Dodon ar urma să ocupe funcția de consilier în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) în urma alegerilor locale generale, transmite MOLDPRES.

Potrivit paginii oficiale a Comisiei Electorale Centrale (CEC), acesta este primul pe lista candidaților la funcția de consilier în CMC din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) în alegerile locale generale din 5 noiembrie curent.

Conform rezultatelor preliminare publicate de CEC, Partidul Mișcarea Alternativa Națională a obținut 33,1 la sută din mandate în CMC, iar PAS - 32,8 la sută. Aceștia sunt urmați de PSRM cu 9,6 procente.

Igor Dodon a ocupat funcția de consilier municipal în capitală în anul 2011.

img23008881

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!