ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Copiii de la grădinițele din capitală vor primi cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă

12:29 | 07.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 7 dec. /MOLDPRES/. Peste 32 mii de cadouri cu dulciuri vor fi oferite în acest an copiilor din instituțiile de educație timpurie din capitală, informează MOLDPRES.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, în total, au fost achiziționate 32 167 de cadouri pentru copiii din 132 de instituții de educație timpurie din municipiu. Cadourile conțin dulciuri și biscuiți în asortiment. Acestea sunt însoțite de certificate de conformitate.

Cadourile pentru copii sunt achiziționate din bugetul primăriei capitalei. În acest sens, au fost alocați 1 mln de lei (aproximativ 50 mii de euro). Procurarea cadourilor pentru copii se desfășoară al cincilea an consecutiv.

De asemenea, în contextul sărbătorilor de iarnă, municipalitatea a atenționat despre interzicerea colectării banilor pentru cadouri, brazi, decorațiuni sau alte taxe. 

img23009940

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!