ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În sudul țării se înregistrează ninsori: Polițiștii îndeamnă șoferii să nu pornească la drum

18:12 | 07.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 7 dec. /MOLDPRES/. În regiunea de sud a țării se înregistrează ninsori. În acest context, oamenii legii îndeamnă șoferii să nu pornească la drum, dacă nu există o situație de urgență, informează MOLDPRES.

În aceste condiții meteorologice, polițiștii îndeamnă conducătorii auto să evite frânarea şi accelerarea bruscă.

„Nu opriți sau staţionați în locuri unde ați putea împiedica desfășurarea normală a traficului rutier. De asemenea, nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule. În situaţia în care vizibilitatea este redusă, asigurați-vă temeinic la schimbarea direcţiei de mers”, a atenționat Inspectoratul General al Poliției.

Oamenii legii vor continua să monitorizeze situația pe drumurile din țară. În situații de risc, cetățenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul de Urgență 112.

img23009959

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!