ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe mai multe trasee din sudul țării se circulă cu dificultate, anunță poliția

19:41 | 07.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 7 dec. /MOLDPRES/. Pe mai multe trasee din sudul țării, în raioanele Căușeni, Cahul, Cimișlia, Taraclia se circulă cu dificultate la această oră, relatează MOLDPRES cu referire la datele poliției, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, se circulă dificil pe Traseul R3 (raionul Ialoveni - satul Răzeni), Traseul R26 (raioanele Cimișlia și Căușeni).

În satele Sălcuța, Taraclia, Leuntea și Plop-Știubei din raionul Căușeni se circulă cu dificultate din cauza zăpezii și a poleiului de pe carosabil. Tot în raionul Căușeni, în localitatea Chircăieşti, un autocamion a derapat de pe traseu și a blocat circulația rutieră.

În raionul Cahul, traseul R32, km33, localitatea Moscovei, camioanele de mare tonaj întâmpină mari dificultăți la ridicarea în rampă. Polițiștii sunt la fața locului pentru a ajuta șoferii.

În acest context, oamenii legii reamintesc conducătorilor auto necesitatea echipării autovehiculelor cu pneuri de iarnă. Totodată fiecare șofer trebuie să țină în portbagajul mașinii lopată, nisip și lanțuri. Mai mult, pentru prevenirea și informarea despre situații de risc, bateria telefonului mobil trebuie să fie încărcată. În situații de risc, persoanele sunt îndemnate să apeleze Serviciul 112.

img23009966

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!