ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean s-a întâlnit cu Sanna Marin, consilieră strategică la Institutul Tony Blair pentru Schimbare Globală

15:14 | 12.12.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 dec. /MOLDPRES/. Procesul de integrare europeană a Republicii Moldova, agenda de reforme, dezvoltarea economiei și strategia de securitate națională au fost principalele teme discutate astăzi de prim-ministrul Dorin Recean și Sanna Marin, consilieră strategică la Institutul Tony Blair pentru Schimbare Globală, relatează MOLDPRES. 

Potrivit Direcției comunicare a Guvernului, premierul a menționat interesul Institutului pentru promovarea bunelor practici de guvernare în țările din regiunea noastră, inclusiv Republica Moldova și sprijinul pentru reforme structurale. 

La rândul său, Sanna Marin a apreciat angajamentele Guvernului față de reforme, dezvoltare economică și creșterea bunăstării cetățenilor. 

img23010091

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!