ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANSA a beneficiat de suport tehnic din partea Cehiei

10:15 | 13.12.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 13 dec. /MOLDPRES/. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor ( ANSA) își consolidează capacitățile de control în domeniul agriculturii ecologice, cu ajutorul partenerilor din Cehia, transmite MOLDPRES.

Astfel, în cadrul Proiectului ”Suportul Instituțional în Agricultura Ecologică din Republica Moldova” implementat de Institutul Central pentru Supraveghere și Testare în Agricultură din Republica Cehă, ANSA a beneficiat de o donație – un lot de echipament tehnic necesar inspectorilor pentru implementarea și eficientizarea controalelor oficiale în domeniul agriculturii ecologice.

De asemenea, inspectorii ANSA au avut parte de instruiri în cadrul unui atelier de lucru. „Aceștia au efectuat controale demonstrative, inclusiv cu prelevări de mostre, sub supravegherea și ghidajul experților proiectului”, rezumă Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor.

img23010110

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!