ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu ambasadorul Azerbaidjanului, Gudsi Osmanov

15:58 | 13.12.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 dec. /MOLDPRES/. Șefa statului, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, Gudsi Osmanov, care își încheie misiunea diplomatică în țara noastră, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Maia Sandu i-a mulțumit ambasadorului azer pentru efortul depus la consolidarea relațiilor dintre Chișinău și Baku, și, în semn de înaltă apreciere pentru bună colaborare între Moldova și Azerbaidjan, precum și pentru susținerea Republicii Moldova în perioada de criză, l-a decorat pe Gudsi Osmanov cu „Ordinul de Onoare”. 

În cadrul întrevederii, președintele a subliniat importanța extinderii cooperării în mai multe domenii și creșterea schimburilor comerciale. Președintele a salutat, de asemenea, lansarea zborurilor directe între Baku și Chișinău de către Azerbaidjan Airlines din 15 septembrie.

img23010137

img23010137

img23010137

img23010137

img23010137

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!