ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poșta Moldovei a dat start Campaniei de abonare la publicațiile periodice pentru anul 2024

13:23 | 15.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 15 dec. /MOLDPRES/. Întreprinderea de stat "Poșta Moldovei”, în colaborare cu editorii de presă din Republica Moldova, a lansat Campania de abonare la publicațiile periodice pentru anul 2024, transmite MOLDPRES.

„Toți cetățenii se pot abona, în oricare dintre oficiile poștale, la ziarele și revistele preferate. De asemenea, atât persoanele fizice, cât și cele juridice au posibilitatea de a se abona online la publicațiile periodice prin intermediul platformei de abonare: https://services.posta.md/abonarea2022#/ .

Acest serviciu oferă posibilitate cetățenilor, inclusiv celor din diasporă, să-și aboneze părinții, bunicii și rudele. Catalogul inserează cele mai populare ziare, reviste și cărți, în limba română și rusă din diverse domenii, precum economie, cultură, știință, educație etc.”, explică Poşta Moldovei.

Achitarea abonamentelor perfectate se efectuează în conformitate cu prețurile de abonare, în numerar - la orice oficiu poștal sau prin virament bancar.

Campania de abonare se va desfășura în perioada decembrie 2023 - ianuarie 2024.

img23010207

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!