ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Cehe Stanislav Kázecký

13:34 | 17.01.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 ian. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Republicii Cehe în Republica Moldova, Stanislav Kázecký, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

În cadrul întâlnirii, Maia Sandu și-a manifestat recunoștința față de susținerea acordată de Cehia în parcursul european al Moldovei și a subliniat că Chișinăul va continua reformele pentru ca țara noastră să devină un stat european în care să domine pacea, democrația și bunăstarea cetățenilor.

Totodată, șefa statului a apreciat parteneriatul de durată dintre Chișinău și Praga și a subliniat importanța programelor susținute de Cehia care îmbunătățesc nivelul de trai al cetățenilor moldoveni. De asemenea, președintele Maia Sandu a remarcat importanța cooperării în domeniul apărării, menționând necesitatea întăririi acestui sector.

 

img24000292

img24000292

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!