ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației Republicii Moldova Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA, Kent D. Logsdon

16:34 | 30.01.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 30 ian. /MOLDPRES/. Vicepremierul Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

Despre cooperarea dintre Republica Moldova și Statele Unite ale Americii, dar și proiectele comune pe care urmează să le implementăm în țara noastră în perioada imediat următoare, ministrul de Externe Mihai Popșoi le-a discutat cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Kent D. Logsdon.

Oficialul moldovean a mulțumit ambasadorului pentru sprijinul poporului american oferit Republicii Moldova în momente de criză. Totodată s-a discutat și despre Comitetul bilateral de cooperare dintre R. Moldova - Carolina de Nord, care va avea loc în martie la Chișinău, dar și Dialogul Strategic dintre Republica Moldova - SUA, care urmează să se desfășoare în aprilie, la Washington.

img24000635

img24000635

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!