ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Percheziții într-un dosar de organizare a migrației ilegale: O persoană a fost reținută

10:16 | 01.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. O persoană a fost reținută ieri în urma desfășurării perchezițiilor în trei localități din nordul țării într-o cauză penală privind organizarea migrației ilegale. Descinderile au fost efectuate de polițiștii de frontieră, sub coordonarea Procuraturii raionului Ungheni, informează MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, în urma măsurilor a fost reținută pentru 72 de ore o persoană, în vârstă de 39 de ani, bănuită că ar fi organizat intrarea ilegală în Republica Moldova a 10 cetățeni ucraineni. Străinii au declarat că pentru aceste acțiuni le-au fost percepute taxe a câte 6 000 dolari SUA.

„Oamenii legii au ridicat și două automobile folosite la transportarea ucrainenilor, precum și mai multe dispozitive de comunicare la distanță și alte probe relevante”, a precizat Poliția de Frontieră.

Investigațiile pe acest caz continuă pentru a stabili toate circumstanțele şi identifica toate persoanele implicate.

img24000687

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!