ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului are un nou conducător

16:02 | 17.06.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/. Noul ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Georgeta Mincu, a fost prezentată astăzi de prim-ministrul Maia Sandu funcționarilor de la minister, comunică MOLDPRES.

Premierul a ţinut să precizeze că noul ministru are experiență de lucru cu parteneri internaționali în domeniul agriculturii şi va aduce schimbări majore în instituţie. Maia Sandu a specificat că şi-ar dori o structurare mai bună a ministerului, iar în fiecare raion să fie formate echipe care ar veni cu informaţii şi suport pentru agricultori.

Noul ministru a enumerat problemele cu care se confruntă instituţia şi a spus că toate procesele, în special cele administrative și de afaceri, vor fi eficientizate.

Georgeta Mincu este de profesie economist şi a activat de-a lungul anilor la Ministerul Economiei, a fost consultant al Guvernului Republicii Moldova şi al mai multor organizaţii internaţionale.

img19004644

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!