ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Europarlamentarul Corina Crețu vine la Chișinău: Voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca R. Moldova să devină parte a UE

13:48 | 18.09.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 18 sep. /MOLDPRES/. Europarlamentarul Corina Crețu va efectua în această săptămână o vizită la Chișinău pentru a discuta despre parcursul european al țării noastre. Eurodeputatul a afirmat că va face tot ce îi stă în putință pentru ca Republica Moldova să devină parte a Uniunii Europene, transmite MOLDPRES.

„Republica Moldova este o țară importantă atât pentru Uniunea Europeană, cât și pentru România, contribuind la menținerea stabilității în regiune și fiind un suport important pentru Ucraina. În calitate de Membru al Parlamentului European și Comisar European pentru Politică Regională (2014-2019), mă bucur că am contribuit la apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeană și voi face în continuare tot ce îmi stă în putință pentru ca Republica Moldova să devină parte a Uniunii Europene”, a scris eurodeputatul pe o rețea de socialziare.

Corina Crețu a comunicat că la Chișinău are programate mai multe întrevederi importante, inclusiv cu prim-ministrul Dorin Recean, președintele Parlamentului, Igor Grosu, președinta Congresului Autorităților Locale, Tatiana Badan, Ambasadorul UE la Chișinău, Janis Mazeiks, Ambasadorul României în Republica Moldova, Cristian Leon Țurcanu, rectorul Universității de Stat din Moldova, Igor Șarov și rectorul Academiei de Studii Economice, Alexandru Stratan.

img23007288

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!