ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În zilele de odihnă, polițiștii au documentat peste 2 000 de încălcări ale circulației rutiere

14:55 | 18.09.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 18 sep. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, polițiștii au documentat 2 141 de încălcări ale Regulamentului circulației rutiere, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, 741 de șoferi au depășit limita de viteză, cele mai multe încălcări fiind înregistrate în nordul țării.

Totodată, 150 de șoferi au fost sancționați pentru încălcarea regulilor de folosire a centurii de siguranță, iar 402 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere.

De asemenea, 19 conducători auto au fost înlăturați de la volanul mașinii, fiind depistați în stare de ebrietate, iar 48 au încălcat regulile de oprire și neacordare de prioritate pietonilor și altor participanți la traficul rutier.

Foto: IGP

img23007294

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!