ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC: În buletinele de vot, în dreptul tuturor concurenților electorali ai partidului „Șansa” va fi aplicată ștampila „Retras”

20:39 | 03.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 3 nov. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală (CEC) a decis astăzi că birourile electorale ale secțiilor de votare vor aplica ștampila cu mențiunea „Retras” în toate buletinele de vot în dreptul tuturor concurenților electorali înaintați din partea partidului politic „Șansa”. Decizia a fost luată după ce astăzi Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a dispus anularea înregistrării concurenților electorali desemnați de respectivul partid politic în cadrul alegerilor locale generale din 5 noiembrie, transmite MOLDPRES. 

Potrivit deciziei CEC, birourile electorale ale secțiilor de votare vor aplica ștampila cu mențiunea „Retras” cel târziu până la ora 18.00 a zilei de sâmbătă, 4 noiembrie. 

Premierul Dorin Recean a anunțat în seara zilei de astăzi că CSE a decis astăzi anularea înregistrării concurenților electorali desemnați de către partidul politic „Șansa” în cadrul alegerilor locale generale din 5 noiembrie curent.

img23008780

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!