ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Daniel Vodă: Guvernul își menține poziția. Atacăm constatarea Curții de Apel la Curtea Supremă de Justiție

12:55 | 12.12.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 12 dec. /MOLDPRES/. Guvernul își menține poziția și va ataca la Curtea Supremă de Justiție constatarea Curții de Apel care a hotărât astăzi anularea deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE) ce se referă la anularea înregistrării concurenților electorali desemnați de către partidul politic „Șansa” la alegerile locale generale din 5 noiembrie curent, transmite MOLDPRES.

„Vom apăra dreptul instituțiilor statului de a proteja securitatea națională de grupurile criminal-organizate“, a afirmat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Curtea de Apel a decis astăzi anularea deciziei CSE care vizează anularea înregistrării concurenților electorali desemnați de către partidul politic „Șansa” la alegerile locale generale din 5 noiembrie curent. Hotărârea Curții de Apel poate fi atacată cu recurs la Curtea Supremă de Justiție în termen de 72 de ore. 

img23010082

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!