ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 5500 de cărți au fost donate în cadrul inițiativei „Biblioteca de sub brad”, lansată de Guvern

09:02 | 12.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 12 ian. /MOLDPRES/. Peste 5500 de cărți au fost donate de sute de oameni în cadrul inițiativei „Biblioteca de sub brad”, lansată de Guvern al doilea an consecutiv. Datele au fost prezentate de prim-ministrul Dorin Recean, transmite MOLDPRES. 

Premierul a afirmat că toate cărțile donate vor ajunge în grădinițele-creșe și bibliotecile școlilor din toată țara. 

„Inițiativa „Biblioteca de sub brad” a adunat sute de oameni frumoși și darnici, care au donat peste 5500 de cărți ce vor ajunge în grădinițele-creșe și bibliotecile școlilor din toată țara. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit - echipelor din ministere, cancelarie și instituții publice, reprezentanților librăriilor și oamenilor care au fost solidari cu apelul nostru”, a spus premierul Dorin Recean.

„Biblioteca de sub brad” face parte din Campania Națională „Hai Acasă de Crăciun” în cadrul căreia sunt organizate o serie de evenimente pentru promovarea culturii naționale în toate regiunile țării: târguri locale, expoziții de artizanat tradițional, concerte cu artiști locali sau ateliere interactive pentru a promova tradițiile comunității.

img24000168

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!